Olot Televisió, la televisió de la Garrotxa, és el canal local de televisió de proximitat privat de la comarca amb una clara vocació de servei públic. Va néixer el 1998 amb voluntat de ser un mitjà de comunicació proper, de qualitat, obert i participatiu. Des de les primeres emissions i fins avui, Olot Televisió s’ha arrelat fortament al territori a partir de la producció de programes propis que reflecteixen el tarannà dels seus telespectadors. Aquesta proximitat li ha estat retornada amb unes xifres d’audiència que són de les més altes que es registren a la televisió local a Catalunya. En aquesta línia Olot Televisió ha estat premiada en diverses ocasions per la seva qualitat i proximitat, amb els Premis Carles Rahola de Comunicació Local de Girona i els Premis Zapping de Catalunya, per diferents treballs audiovisuals.

Els programes informatius, i sobretot Les Notícies, són els espais més vistos de la cadena. Ara bé, la graella es complementa amb programes divulgatius i d’entreteniment basats en la realitat social, cultural i esportiva de la Garrotxa i que s’apropen al dia a dia de la comarca i la seva gent a partir de formats televisius tan diversos com pot ser el magazín, l’entrevista o el reportatge. En la mateixa línia de ser presents a tots els municipis de la comarca, la televisió de la Garrotxa produeix al llarg de l’any nombrosos programes en directe que coincideixen amb els principals esdeveniments lúdics, socials, culturals i esportius del territori.

Olot Televisió és una entitat adherida a La Xarxa de televisions locals de Catalunya. Hi participa de manera molt activa, ja sigui contribuint en programes coproduïts o bé produint continguts d’àmbit local i comarcal i que es visualitzen a tot Catalunya a través de les més de 40 televisions adherides.

La producció de continguts audiovisuals es treballa de manera paral·lela amb Vulcania, la productora audiovisual d’Olot Televisió, que produeix continguts per Olot TV, per La Xarxa de televisions locals o per Televisió de Catalunya.

Amb la voluntat de ser el mitjà de comunicació de referència a la comarca Olot Televisió ha creat Garrotxadigital.cat, el portal de notícies de proximitat, que s’actualitza al minut i de manera permanent. De del web es poden consultar i veure les notícies de la comarca, tant en format de text com també en vídeo, accedir a tots els perfils de les xarxes socials d’Olot Televisió, al portal ‘Olot TV a la carta’ i a l’‘Olot TV en directe’, l’emissió per internet.

Amb l’objectiu de ser presents a tota la comarca aquest 2018 també ha vist la llum la primera publicació de la revista Viu la Garrotxa, que neix amb l’objectiu de continuïtat i amb sortides en diverses ocasions al llarg de l’any.

Des de principis del 2018 Corisa Media Grup, un dels grups de comunicació de proximitat més importants de Catalunya, ha entrat en l’accionariat d’Olot Televisió, SL. D’aquesta manera Corisa és present a les comarques de la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya on els seus mitjans de comunicació (televisió i ràdio de proximitat, publicacions de premsa escrita i premsa digital) són la referència.