No Banner to display


Temps a Olot

Titulars


Olot Televisió produeix els següents espais d’actualitat coincidint amb les eleccions municipals 2015.

ELS CANDIDATS D’OLOT, ENTREVISTATS PELS JOVES

Per primera vegada els joves de la Garrotxa entrevisten els candidats a l’alcaldia d’Olot. Els Instituts Bosc de la Coma, Garrotxa, Montsacopa, l’Escola Pia i l’escola Cor de Maria participen en aquest projecte. Els nois i noies s’han preparat prèviament les preguntes sense que el candidat hi hagi tingut accés. Fins un dia abans de la gravació ni els polítics ni els alumnes han sabut a qui es trobarien al davant.

Dates d’emissió:
11 de maig: Júlia Sala (PP) amb els alumnes de l’Institut Montsacopa
12 de maig: Pere Gómez (ERC) amb els alumnes de 4t d’ESO del Cor de Maria d’Olot
13 de maig: Ignasi Mulleras (PxC) amb els alumnes de l’Institut Garrotxa d’Olot
14 de maig: Josep Guix (PSC) amb els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Pia d’Olot
15 de maig: Josep Maria Corominas (CiU) amb els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat i graus de l’Institut Bosc de la Coma

ENTREVISTES ALS CANDIDATS D’OLOT

Durant la última setmana de la campanya electoral entrevistarem als candidats a l’alcaldia d’Olot que representen a les cinc forces polítiques que tenen representació a l’ajuntament en aquest moment.

Dates d’emissió:
17 de maig: Júlia Sala (PP)
18 de maig: Pere Gómez (ERC)
19 de maig: Ignasi Mulleras (PxC)
20 de maig: Josep Guix (PSC)
21 de maig: Josep Maria Corominas (CiU)

EL DEBAT ELECTORAL, EL DECISIU

OLOT TELEVISIÓ organitza, conjuntament amb el diari EL PUNT AVUI, el debat de les eleccions municipals amb els cinc candidats a l’alcaldia d’Olot, el debat més decisiu.
Històricament aquest programa ha estat determinant en els resultats de les eleccions a Olot i els candidats s’ho juguen tot en un programa que s’emet en directe. Aquesta vegada el format serà diferent i els candidats no estaran asseguts, com sol ser habitual. Durant tot el debat estaran dempeus, darrera d’un faristol, i el moderador es mourà per l’espai de debat, per interpel·lar-los directament.

S’emetrà l’últim dia de la campanya electoral, el divendres 22 de maig a partir de les 22.30h i fins a la mitjanit, just quan comença la jornada de reflexió.

Data d’emissió:
Divendres, 22 de maig, a partir de les 22.55h

LA NIT ELECTORAL

OLOT TELEVISIÓ, el mitjà de referència de la Garrotxa, farà un seguiment minut a minut de la jornada electoral del 24 de maig. Al llarg de tot el dia es faran diversos avanços informatius, coincidint amb la publicació de les dades de participació.

A partir de les 18h arrencarà el programa 1món.cat‘ des de Sant Joan les Fonts, coincidit amb la festa del ‘Sant Joan en Flor’, i que es podrà veure a través de totes les televisions de La Xarxa.

I partir de les 19.45h arrencarà el programa especial de la nit electoral. A les 20h en punt es donarà a conèixer el sondeig d’Olot Televisió i encarregat a l’IDESGA, i a partir d’aquest moment seguirem al minut el recompte de vots i l’escrutini final fins a conèixer qui és l’alcalde d’Olot i quins són els de la resta de municipis de la Garrotxa.

A més, el departament d’Informatius d’Olot Televisió explicarà a Les Notícies els programes electorals de les candidatures de la Garrotxa, municipi a municipi.

EL DEBAT POSTELECTORAL

Després de la convocatòria electoral del 24 de maig serà el moment de l’anàlisi i la reflexió a l’entorn dels resultats. El programa ‘Pros i Contres’ analitzarà els resultats de les eleccions municipals amb un representant de cada força política que hagi aconseguit representació a l’Ajuntament d’Olot.


css.php